Що більше вражає? Те, що це 6-ий відпочинок Зе за півроку чи те, що він офіційно вважає українців ідіотами?

Сьогодні зранку стало відомо, що найпрацьовитіший президент світу, "найвеличніший лідер сучасності" вкотре відправився на люксовий відпочинок. Аттеншн!!! Чувак відпочиває 6-ий раз з початку каденції. ШОСТИЙ РАЗ ЗА ПІВРОКУ.
Офіс президента, спохватившись, що інформація, про яку ніхто не мав би знати, просочилась, сім годин тому викатує таке "Президент Володимир Зеленський перебуває в Омані, куди він відбув разом з родиною рейсовим літаком за власні кошти. Там найближчими днями у Глави держави заплановані зустрічі на найвищому рівні."
Окей, фейсбучек, вони викрутились як змогли. А могли, як водиться, дуже хрєново.
По-перше, офіційна назва - Султана́т Ома́н, а не Оман. Агов, Офісе, вам тексти люди з вулиці пишуть? По об'явлєнію понабирали, да?
По-друге, Оман - країна-офшор і така зустріч - порушення протоколу, бо Європейська комісія включила його до переліку 15-ти країн, з якими Євросоюз відмовився вести торгівлю через непрозорість податкової системи. Але бубочці то все до спини, він готовий прийняти будь-що і з будь-якої сторони.
По-третє, такі зустрічі заплановані і не відбуваються спонтанно. Але ви ніде не знайдете інформації про офіційний візит солнцеликого до Юсуфа бін Аляві бін Абдалли. Знаєте чому?
Але офіс не здається і 4 години тому викатує неопровєржимі доказатєльства!!!
* Фотка, де Зеленський посміхається до якогось толі воскового, толі прифотошопленого чувака.
* Обстановка відповідає статусу зустрічі найвпливовіших осіб держав - два вєлюрових крісла з прихожої моєї бабушкі.
* Повна відстуність державної символіки.
* Вінчає те все - букєт в лампадці і рекламні буклети, які Зеленський прихопив з готелю, з огляду на все.
* Зеленський без галстуха і в сорочці нараспашку. Ну спасіба, що хоть не в плавках.
Нагадую, ще 7 годин тому, за словами Офісу, зустріч мала відбутись на днях, але видно в пана міністра видалось вільних півгодинки перед вечерею ще сьогодні.
Що чекати завтра? На додачу до сумашеччого товарообігу у 80 млн (ви тільки вдумайтесь в цифри!!!!) докуплять ще три ящика шурупів? 80 лямів - 0.00006% від товарообігу. Саме час налагоджувати такі надважливі зв'язки.
От я думаю, що з того всього вражає найбільше? Те, що це 6-ий відпочинок Зе за півроку чи те, що його Офіс офіційно вважає українців ідіотами?

Читайте также:

Що більше вражає? Те, що це 6-ий відпочинок Зе за півроку чи те, що він офіційно вважає українців ідіотами?
1/ 2
Oleh
Загрузка...