Лорак знову заспівала у Москві разом з Кобзоном і Валерією

Співачки Ані Лорак та Віра Брежнєва, які все ще вважаються українськими, без найменших докорів сумління продовжують їздити до Москви, виступати та збирати нагороди. 
Також у Росії частенько буває гурт "ВІА Гра". А на церемонію нагородження "Пєсня года" до вище згаданих артисток долучилася і Софія Ротару
Музична подія відбулася 6-го грудня у московському спорткомплексі "Олімпійський", пише сайт "Супер.ру". Також за лаштунками був помічений продюсер Костянтин Меладзе, але ж як без нього, коли там були усі його підопічні.
Після концерту прес-служба співачки розповсюдила відкритого листа, де спробувала прояснити її позицію - мовляв поп-зірку цікавить лише творчість, а не політика.
Нагадаємо, 29 листопада у Кремлівському палаці Ані Лорак, Віра Брежнєва та гурт з "ВІА Гри" отримали музичну премію "Золотой грамофон", тоді як у Києві на Майдані відзначали Ніч пам’яті.
Також нагадаємо, що після заворушень під час концерту співачки у Києві 26 листопада, вона відмінила концерт в Одесі через можливі протести.



Читайте также:

Лорак знову заспівала у Москві разом з Кобзоном і Валерією
1/ 2
Oleh
Загрузка...